Info over gist

Een brouwer, beroeps of amateur, kan beroep doen op een ontelbare schare medewerkers. Die doen voor hem een van de belangrijkste werken van het brouwproces.
Zij zetten de suikerrijke wort om naar een sprankelende vloeistof die uiteindelijk bier wordt. Dit doen ze met zo’n ongeëvenaard spontaan enthousiasme dat het er uiterst schuimend en bubbelend aan toe gaat.
Hoe ze dat doen, hoe we die medewerkers in de watten kunnen leggen en wat ze zoal voor ons kunnen betekenen op gebied van aroma- en smaakpallet van ons bier krijgen we te weten op de info avond in ‘t Vaatje op 16 februari door WILLEM VAN HERREWEGHEN

Willem was 30 jaar productie manager bij de Palm brouwerij. Nadien is hij terug gekeerd naar zijn oude liefde geuze brouwen bij brouwerij Timmermans.
In 2015 wonnen zij met ‘ Timmermans Oude Geuze ‘ een gouden medaille als beste zuur bier ter wereld. Momenteel zit hij ook nog in de raad van bestuur bij John Martins nv.
Als er iemand is van wie we iets kunnen opsteken zal het Willem wel zijn.

Kom af en neem mee een duik in de wondere wereld van GIST.

Wil je graag deze uitzetting bijwonen dan kan je in de bar inschrijven of sms naar 0474/391331 en naam vermelden . Deze activiteit kost je amper € 5.
Willem start om 20 h 00
Iedereen welkom.
Grote Snijdersstraat 97
9280 Lebbeke