Agenda

Komende activiteit:

okt
9
vr
Biercocktails.
okt 9 @ 20:00 – 21:00

Het meest gekende voorbeeld bij ons van een Shandy is een half en half Westmalle dubbel en tripel. In hetzelfde Westmalle glas.
Beertails heb je in véél variëteiten en manieren om een beertail te bereiden. De meeste benodigdheden heb je zeker als je al cocktails maakt. De know-how om ze te maken op een manier dat je vrienden en familie onder de indruk zijn leer je van ons.
We verzorgen deze avond met een bieradept en cocktailadept die samenwerken, en hopen jullie iets bij te brengen over het hoe en waarom. Jullie krijgen genoeg te proeven en de receptjes mee naar huis.
Door corona zijn we wel beperkt met inschrijvingen: maximum 20 personen mogen deelnemen. Inschrijven kan in de bar of telefonisch naar Dirk : 0485/18 01 08.

Biercoctails
okt 9 @ 20:00 – 21:00

Over Beertails & Shandy’s

Biercocktails of “Beertails” zijn gemaakt van alle
soorten bier gemengd met een of meer distillaten,
of met een ander bier. Deze laatste noemen
we “Shandy’s”
Het meest gekende voorbeeld bij ons van een Shandy is een half en
half Westmalle dubbel en tripel. In hetzelfde Westmalle glas.
Beertails heb je in véél variëteiten en manieren om een beertail te
bereiden. De meeste benodigdheden heb je zeker als je al cocktails
maakt. De know-how om ze te maken op een manier dat je
vrienden en familie onder de indruk zijn leer je van ons.
We verzorgen deze avond met een bieradept en cocktailadept die
samenwerken, en hopen jullie iets bij te brengen over het hoe
en waarom. Jullie krijgen genoeg te proeven en de receptjes mee
naar huis. Garantie voor een fijne avond, waar nog lang over
nagepraat gaat worden.

Dirk & Michaël.
info & proefavond: prijs : € 20

okt
10
za
Appelpersdag
okt 10 hele dag

Zin in heerlijk troebel appelsap van eigen kweek
of van een kweker?
Makkelijk, lekker en helemaal niet duur.
De appelen worden gewassen, verhakseld en
geperst met onze befaamde mobiele fruitpers.
Schrijf je in en geef ons je gewenste hoeveelheid
appelen (min 50 kg).
Indien je met je eigen oogst komt, maximum
200 kg.
Dit zal plaatsvinden 10 oktober (volgens het
aanbod).
Hou de website van de gilde of het aanplakbord
in de bar in het oog.

dec
4
vr
Spreker over bier
dec 4 @ 20:00 – 21:00

Infoavond met Hedwig Tilley, brouwingenieur van John Martin Nv.
Hedwig is reeds 26 jaar hoofdbrouwer bij John Martins.
Samen met de ervaringen van alle activiteiten bij John Martins kan hij makkelijk een paar avonden vullen.
Komt er nog bij dat deze sympatico zelf brouwt
met zijn schoonzoon thuis sinds korte tijd, dan
weet je dat hij ons iets kan opsteken.
Hedwig heeft 20 jaar geleden ’t Vaatje geholpen met brouwen: back to the roods!
Graag inschrijven in bar, inkom 15€, drankje inbegrepen