Agenda

Komende activiteit:

Mrt
3
vr
STATUTAIRE VERGADERING
Mrt 3 @ 20:00

Die avond wordt het overzicht van het voorbije jaar naar voor gebracht. We kijken ook vooruit wat we in 2017 allemaal voor onze leden gaan doen. En dat heeft allemaal zo zijn financieel plaatje. Ook de bestuursploeg die dat alles in goede banen gaat leiden wordt voorgesteld.

Over dat alles mogen alle aanwezige leden hun aan- en opmerkingen kenbaar maken aan het bestuur. Ook suggesties zijn welkom.

Nadien is er gelegenheid tot inschrijven voor de 2-jaarlijkse reis door betaling van 100 euro voorschot.

BIJ DEZE WORDEN ALLE LEDEN DAN OOK OFFICIEEL UITGENODIGD

 

 

Mrt
11
za
VELT NODIGT UIT … SNOEIDEMO
Mrt 11 @ 14:00

Snoeien van fruitbomen en sierheesters.

Te Denderbelle, Meerskant, in de tuin van Lieve Maes. Let op de Velt vlaggen. Leden van ‘t Vaatje betalen Velt-leden prijs.

 

Mrt
17
vr
ST PATRICK’s day
Mrt 17 @ 20:00

We gaan deze Ierse heilige mee in de bloemetjes zetten. Met aangepaste aankleding van de bar; aangepaste drankjes én aangepaste hapjes. Wie ‘t eerste komt ‘t meeste kan proeven van al dat lekkers. Natuurlijk blijven onze bieren en wijntjes ook beschikbaar die avond

 

Mrt
24
vr
BROUWMARATHON.
Mrt 24 @ 08:00 – Mrt 26 @ 18:00

Ja we gaan eens “zot” doen. Om ons 35 jaar bestaan in de verf te zetten gaan we ons wagen aan deze krachttoer: 35 uur aan een stuk brouwen. Wie ons wil komen aanmoedigen kan altijd langs-komen want de bar blijft open!