bardiensten

Januari
datum activiteit(en) barman / vrouw
Zon.01/01/17 Gesloten, Nieuwjaarsdag
Vrij.06/01/17   Erik Fieremans
Zon.08/01/17
Vrij.13/01/17
Zon.15/01/17   Frans De Block
Vrij.20/01/17   Kris Aerts en Co
Zat. 21/01/17 Nieuwjaarsreceptie   Erik Fieremans
Zon.22/01/17   Van den Abbeel Eddy
Vrij.27/01/17
Zon.29/01/17 Rik van Damme
Februari
Vrij.03/02/17   Erik Fieremans
Zon.05/02/17 Winterwandeling
Vrij.10/02/17 Brouwcursus Theorie   Kris Aerts en Co
Zon.12/02/17
Vrij.17/02/17 Brouwcursus theorie
Zon.19/02/17   Maggy,Christel en Frans
Vrij.24/02/17 Bakharing   Dirk DM & Ben
Zon.26/02/17
Maart
Vrij.03/03/17 Statutaire. Inschrijven reis   Kris Aerts en Co
Zon.05/03/17 Rik Van Damme
Vrij.10/03/17   Erik Fieremans
Zon.12/03/17   Frans De Block
Vrij.17/03/17 St Patricks day   Benny – Katrien
Zon.19/03/17   Van den Abbeel Eddy
Vrij.24/03/17 35 uur   Brouwen
Zat. 25/03/17 35 uur   Brouwen
Zon.26/03/17 35 uur   Brouwen
Vrij.31/03/17   Hubert Tourné

KONIJN MET ARTISJOKKEN

KONIJN MET ARTISJOKKEN.

 

Nodig voor 4 personen

1 konijn, in kleine stukken gesneden,

1 kg aardappelen in kleine stukken gesneden,

1/2 kilo courgettes over de lengte ingesneden,

10 artisjokkenhartjes in tweeën gedeeld,

sap van 2 citroenen, zout & peper, 1 kop olijfolie voor het bakken.

Voor de vinaigrette: 1 dl olijfolie; sap van een limoen; 1 eetlepel honing; 2

eetlepels marjoleinblaadjes; zwarte peper; zout

Bereiding

Braad het konijn bijna gaar. Bak licht de aardappelen, de courgettes, de artisjokken

en doe alles in een pan, samen met het konijn.

Schenk hierover 5 tot 6 eetlepels olijfolie, het citroensap en twee koppen

warm water.

Voeg zout en peper toe en laat het gerecht nog 15 minuten sudderen.

Tips

Bij dit Kretenzish gerecht schenk je een frisse Rosé en voor de bierliefhebbers

een blond Abdijbier type Affligem, het mag eventueel een tripel zijn.

 

Smakelijk en geniet ervan,

Geert De Rijcke